Сумую

Сумую без тебе, журюся,
Додолу постійно хилюся,
Мені не достатньо дзвіночка,
Я хочу обіймів заочно.

Сумую і бачу твої оченятка,
У згадках тулюсь до твоїх рученяток,
І крапають сьози солоні в долоні,
І здавлює душу до болі у скроні.

Я посмішку щиру твою пам'ятаю,
І сміх мов дзвіночок постійно ввижаю,
Сумую й рахую добу за добою,
До зустрічі миті й обіймів до пори.

Кохана моя, русалонька з моря,
Лисичка моя з заповідної зони,
Це літо, пора відпочинку на морі,
А серце матусі з тобою до болі.
               

P.S. Моїй красуні на відпочинку )


Рецензии