Не бажай

***
Запитаєш у Бога часом
- Господи, може я?
А у відповідь не почуєш
- Так (і своє імя).

Запитаєш у Нього пошепки
- Господи, чи мені?
А у відповідь пролунає
Просте й зрозуміле "Ні!"

Не бажай, дитино, чужого,
Краще буде тобі як є.
Не шукай собі як у когось,
Полюби, дитино, своє.
07.07.15


Рецензии