Скрипить старенький клавесин

Скрипить старенький клавесин -
Він мабуть згадує Вівальді...
А ось, незграбний Арлекін
Малює пензлем на асфальті
Цілунки, посмішки, думки,
Бажання, хитрощі і жарти,
Ба, навіть сховані смаки
До гострих страв, які не варті
Найменших порухів митця
У мить святого одкровення,
Коли пробуджені серця
Бажають вічного прощення.



    7.03.2015р.


Рецензии