Нежно укр

Ніжно


Мов пір'їнка з небосхилу падає додолу,
Сонця промінь освіщає милому дорогу,
Пелюстки троянд рожевих стежку накривають,
Блиск роси на полі райдугою бавить.

Різнобарв"я кольорів від ланів широких,
Мерехтливо бавлять очі, граючись до в волі,
Солов'їні пісні линуть, ллються до не схочу,
Небо ковдрою рожевою небокрай покрило.

Серцю милому коханий у ставку чекає,
В очу ніжно заглядає, майбуття шукає,
Зорі стежку освіщають до обіймів щирих,
Всесвіт, серця двох коханих у одне плекає.


Рецензии