Iubirea mea e pentru tine

             06.07.015.
Din cer usor coboara un iepuras de soare
Ma mangie cu drag,imi suride sublim...
Imi lumineaza calea si imi conduce pasul,
Spre poarta ce-a de aur a dulcilor iubiri.

In drum matasa ierbii imi suna sub picoare,
A teilor aroma cu frunza lor fosninda,
Mi-ngina melancolic o melodie dulce
Cu-n dor nebun ce ma cuprinde...

E un dor ce nare asemanare,
E un dor ce nare alinare.
O credinta,o speranta si un gand,
Este viata mea pe acest pamant.

Am un dor ce-l port mereu din leagan,
Am o inima ce-mi bate-n ritmuri vii...
Iubirea-n al meu suflet arde c-a un soare,
Arde pentru tine-iubita ma,sa stii!


Рецензии