Прекрасна си

Залезът заспа при пълна тишина.
Замлъкнаха дори щурците уморени.
Прегръщам нежните ти колена,
а ти ме гледаш с трепетно смирение.

Гърдите ти като настръхнали глухарчета
очакват моите въздушни ласки.
Готов съм всичките си чувства да изхарча
за тези мигновения прекрасни.

Душата ми е сляпа съучастница
на престъплението на ръцете.
Не могат да се спрат!Прекрасна си!
Нощта безмълвно слуша на чувствата концерта...

23.08.2013 г.

Из книгата ми "От първо лице", София, юни 2015 г.


Рецензии