Подарунок на свята

                К.С.Д.
               
Друже мій, голубчику!
               Я ж тебе вітаю!
І дружину з доцею
               Я поздоровляю!
Бо Вони причетні аж
               До твоєї долі...-
Покохав, ввійшов у раж...
               З ними з'їв пуд солі,-
Та яка ж сладенька сіль
               Тобі, птах, дісталась,
З ними поряд біль не біль,
               З ними щастя сталось!
Та такі ж красуні в тебе,-
               Як квіти дівчата,
Подарунок, той що треба!-
               На всі твої свята!
Тобі, рідний, дорогенький,
               Пощастило дуже!
Бувай завжди здоровенький!
               З Ювелеєм, друже!


Рецензии