Чи скоро наша зустр ч?

Твій погляд, твоя рука на моїй щоці, цього мені так не вистачає.
Цієї ночі лиш холод літніх ночей мене обіймає.
Цієї ночі зі мною усе крім тебе мовчить, і лиш єдина зоря на небі стривожено мерехтить.
Мої мрії мов зорепад, щоночі на небі сяють.
Чи скоро наша зустріч мої вірші гадають.
Ну де цей погляд, від якого дихати важко, де?
Як довго я ще не побачу щастя моє?
Де ті руки, які міцніше всіх обіймали?
Найрідніші губи, що так ніжно цілували.

Чи скоро наша зустріч мої вірші гадають.
Ріднесенький, усі мої клітинки тіла тебе не забувають.
Мої мрії мов зорепад, щоночі на небі сяють.
Солодких снів тобі, мій милий, вони бажають.


Рецензии