Любов...

Закоханих цілунки ніжні,
Та пристрасть палких притискань,
Обійми бережливі й в той час міцні,
Ознака щирого кохання та буття.

Любов, дзеркально чиста та примарна,
Вона об'єдную світи та майбуття,
Я зичу всім кохання милувати,
Й взаємно не шкодувати відчуття.

Любов життю дарує барви,
Емоції наповнюючи до кінця,
Любов чудесна й безкорисливо прекрасна,
І щедрість почуттів завжди, багатство!


Рецензии