А давай нарешт казати правду

А давай нарешті казати правду.
Не про те, що злива в душі,
Не про те, що хтось серце б'є кувалдою
І навіть про сльози гіркі мовчи.

А давай про те, що сьогодні сонце
І до моря п'ятнадцять хвилин.
Любий друже, дивись у віконце:
Бачиш небо? Тож ти не один!


Рецензии