Ночь укр

Ніч.


Ніч. Зорі розсипались по небосхилу,
Стежка видніється серед зірок,
Місяць у повні нам шлях освіщає,
Лик відбиває у гладі річок.

Шум нічного відлива на місяць,
Жаб'ячий квакіт на перебій,
Мошок дзижчання й вітру гортання,
Темною ковдрою світ покрива.

Ніч, пора відважних та рішучих,
В цю пору здолають - біль пекучий,
Тільки під покровом темних діб,
Ми перегортаєм дні на збуток.

Час надій, та планів всіх рішучих,
На активне відбудовування мрій,
Стежкою до кращого з майбутніх,
Долю відбудуємо усіх.

Дяка щира ночі й її статкам,
Всім її щедротам від небес,
В ніч, що забирає нас без гадки,
В вічний вирій підсвідомого життя!


Рецензии