кохання мо

покохала я весною
пісня знайома
серце
моє розірвала і болить
воно нещадно
бо любов така
отрута
зла
але без кохання життя
зовсім немає
и серце моє тебе
Вітає
чекає
і хай музика кохання лунає
вона знає
чому  виграє
бо нічого
кращого й немає
чим кохання
моє


Рецензии