Моя перлинка

Моя перлинка,світ надій і мрії,
Ти моє сонечко і радість неземна,
Люблю тебе, моя прекрасна доня,
Ти гордість мамина і пам"ять моїх днів!

Ти мій метелик, небесної природи,
Мій ангел світлий, милий, неземний,
Ти сонечка промінчик ніжний та вродливий,
Ти мрія моя, щастя всіх надій!

В моєму серці, тільки ти, манюня,
Заради тебе, все на світі є,
Бо тільки ти, надії берегиня,
У вічне існування майбуття!

P.S. Моїй найпрекраснішій донечці у всесвіті.
               


Рецензии