Мечта укр

Мрія.


Посеред поля, різнобарвних квітів,
Серед ланів, високих сосен, хвої,
Знайдем натхнення на будування мрії,
Заради котрих, ми мандруємо усі.

Різномаїття варіантів і тисячі чужих шляхів,
Ми с плином часу, безцінний дар марнуєм,
Що спонукає нас до повних дій-надій,
І поглинає повністю, як починаєм мрію.

У кожного своя нестримна вада,
У кожного своя "перлина" всіх надій,
Знайти, первинний потяг мрії,
Й не втратити його у вирі дій.

Бажаю, реалізувати, до чого плине,
І бодрим кроком йти до світу мрій,
Бо тільки та людина, радісна й щаслива,
У котрої є впевненість до дій!


Рецензии