Вiйна

А сніг все падає летить, 
Повільно  розтає холодні руки
Війна  розлучниця нас любий  розлучила
А вісточки  немає пустота
Говорять  люди  може ти в полоні
Нічого заподіяти  не можу
Лиш проклинаю путінську  війну
                Пр 2р
Так  хочу пригорнутись до тебе
Достукатись не можу і побачить
А дні  пливуть грозою на душі
Зволожена в сльозах моя подушка
            
Як грім гримить неспокій так тривожить
Журба заполонила
Була б я сонечком  промінчиком пробилась
До тебе любий  на руки спустилась
І  освіжила  поцілунком  душу
Любов мою  коханий щоб відчув
Ой де ой де тебе скувала крига
Я капелька води я лід розмию   
 
           пр
Ця  кара що упала на мене
Не побажаю ворогам такої
Неначе в матері украдене дитя
Війна, війна життя спаси всім Боже
А матері своїх дітей чекають
Я проклинаю путінську війну
За що за що кому від цього краще
Що діти сироти ростуть
У бідності шкільні  проходять  роки 


Рецензии
"Я проклинаю путінську війну"…
Я схиляю перед вами голову.
Сила! У кожному слові сила і
впевненість. Біль і сила, і любов.
Удачі! Щастя і удачі!
Щиро
Ігор.

Игорь Стожар   31.08.2016 13:50     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.