Мени кутгил

Мени кутгил ва мен кайтарман
Кайтиб келиб дардим айтарман.
Юракдаги армонларимни
Факат сенга тукиб соларман.

Чин кунгилдан ачиниб менга
Дардларимга хамдард буларсан.
"Сикилмагин бу дунёда"_ деб,
Сирларимга шерик буларсан.

"Хали умринг узок булади,
Хали фасли бахор келади.
Богларингда гул очилади,
Йулларингда нур  сочилади."

Дея менга кунгил берарсан,
Гамларимни енгиллатарсан
Мен хам сенга мехр берарман
"Менга дуст бул,ёр бул"_деярсан.


Рецензии