В дчай

Путати слова і говорити правду ,
Прокидатися пізно вночі, чи зранку,

Читати книги ,щоб заснути ,та ,марно
Морфей загляне до тебе ближче світанку ,

А поки відривайся як можеш!
Видирай шпалери ,якщо поможе
Ховайся під ковдрою чи самотністю,любий друже.

Перевертай спогади аж до болю,
А зранку -ховай сонце і небо в кармани,
Завжди відповідай :"Все впорядку. Я зовсім не п'яний."


Рецензии
Добре i яскраво!

Александр Гнибеда   14.12.2015 14:52     Заявить о нарушении
Дякую,це дуже приємно.

Былая Жизнь   05.04.2016 22:47   Заявить о нарушении