Коли...

коли затерпають всі м’язи і розум холоне
коли себе любиш, таксі береш до перону
коли у кишені вже не залишилось патронів
коли за плечима лишається спомин досвіду
збирай свої гільзи і сили, думки і речі
та їдь хоч світ за очі, хай навіть недоречно
у цьому житті ти на щастя лише приречена
і кожного дня прокидайся із Богом вдосвіта


Рецензии