Ф льм

Там попіл сипався замість снігу
Там небо полум'ям розірвалось
А ти дивився в екран цього фільму
І ниби думав, а що то воно сталось?

Коли в останнє ти в материні очі дивився
Коли на друзів часу вистачало
Тоді ти думав, а нащо мені то
Коли в мене цього достатньо

А зараз направив очі
В границі "голубого екрана"
І ніби мариш: Я там -
где очень тебя не хватает.

Ти ніби загублений серед світу
Бо небачиш її темнокарі очі
Бо не чуєш її голос дзвінкий
Бо не відчуваєш її і про себе лопочиш:

Там попіл сипався замість снігу
Там небо полум'ям розірвалось
А я дивився в екран цього фільму
І ніби думав: А що то воно сталось?


Рецензии