Щастя налити до краю

Вирватися на волю,в далич надії взлетіти
Стати своїм назавжди, проміню Сонця радіти
Бути навіки з небом, дихати подихом літа
Чути як грає поруч - природи чарівна трембіта

Ніжно торкатись тіла - милої, теплої ночі
Бачити в зорях далеких , коханої рідної очі
В чашу мовчання тиші - щастя налити до краю
Випити все до донця й поважно вклонитися раю


Рецензии