Коханому...

Коханому...

Шаленію коханням до тебе мій милий,
Абсолютно тобі, віддаюсь я душей,
Відчайдушно хапаю повітря вустами,
Серце жме, та щемить, від обіймів стискань.

Ти найкращий у світі, ідеальний з усіх,
Найсильніший, бажаний й безперечно, ти - мій!
Я кохаю тебе до безтями літами,
В своїх мріях небес, проживаю віками.

Я кохання будую стежками у небо,
Та серденько тремтить,кожен раз ще палчіш,
Ти для мене єдиний, і у серці віками
Закарбовано міцно почуттів океан!

Ти і зорі, і море, ти і сонце, і тінь,
Ти найкращий із кращих, ти у мене один!
Ти мов золото неба і мрія чудес,
І посланий до мене від Бога з небес!

Ти мій ангел коханий, почуттів талісман,
Безкінечності мрія й відчуттів океан,
Ти єдиний у серці, та єдиний в  думках,
Я кохаю безмежно, ти для мене - життя!


Рецензии