Суниц

З долоні погодуй мене суницею -
Так забагалося мені, мій любий.
І ти зібрав червоних ягід в грициках,
Та пригощав так щедро, любо.

Ти кожну ягідку поклав,
Вуста солодкії
Змастились медом лісовим, таїною.
А сік суничний по руці стікав.
Час зупинивсь. Ми поглядом зустрілись.

Вже розійшлись дороги. Темний ліс
Шумить гілками, листячко кида.
На жаль, не зрозуміли, не знайшлись
Слова кохання,
І доленька у кожного своя.
        28. 06. 2015 р


Рецензии
Duzhe harny lirychny virsh! Meni duzhe spodobavsya! Blagoslovin' Vam sesra! Viktor.

Виктор Коновалов 2   25.08.2017 18:47     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.