Гожемын

Сикт вылын шондi нин лептысис,
Дзоридзьяс сырьясс; восьтисны.
Сь;д петук водзь асыв чуксасис,
Лысваэсь турунъяс косьмисны.
В;рса оз гэрд;д; эрд вылын,
Нывбаба челядьк;д вотасны.
Керкаын ч;скыд дук бур кылэ,
Сёйясны й;лэн, да пэтасны.
06.07.2015

фото Надежды Пунеговой


Рецензии