Даруйте кохання

Серця призначення - щиро кохати,
Жити миттєвостями, милувати,
Мрії відважні - реалізувати,
Вічно в обіймах перебувати!

Жити коханим, не сумніватись,
Вірити щиро, піклуватись,
Бути в надії, любити безтями,
Знак безкінечності не преривати.

Щастя в коханні бажаю усім,
Це відчуття не зрівняне ні з чим,
Серце у нас, щоб любити, існує,
Будьте відважні, даруйте кохання!
          


Рецензии