Жемчужина 6

ЖЕМЧУЖИНА 6

Пусть Бог тебя убережет
От тех, кто  лёгкою рукою
Дары к ногам преподнесёт,
Нож острый пряча за спиною.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

*******************

ПЕРЛИНА 6

Хай Бог тебе обереже
Від тих, хто легкою рукою
До ніг дарунки піднесе,
А ніж, сховає за спиною.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА


Рецензии