Немов зiрка

Посмішка чарівна,
І сама гарненька,
Сяєш немов зірка,
Не відведеш серденька.

Сміх, дзвіночок чарівний,
Погляд заворожує,
Подивлюсь і сам не свій –
Без тебе не можу я.

Не потрібно мені світла,
І сонця не потрібно,
Лиш була би ти, Лебідко,
Зі мною навічно.

Щастя маю, не цураюсь,
Най ніхто не знає.
Ай узнає – не злякаюсь, -
Не боїться хто кохає.

Десь далеко поєднали,
Звели долі і серця,
Що би більше не блукали,
Були разом до кінця.


Рецензии