I знов горизонт безутiшно завалено...

До бісу стерильність !
Я пахну Тобою!
Цілунки смакують
Гарячою кавою,
Стікають до долу,
Все нижче і нижче,
ТвОї вуста,
Вулканічною лавою.
В чолі - таракани,
У грудях – дракони,
І тісно вже їм
Під нічними вітрилами, 
І лоскітно трішки –
То певно метелики,
Лоскочуть живіт
Різнобарвними крилами.
І знову доводиться
Нам поєднати,
Розпусту думок
Та душевну чутливість,
Вульгарність свою
Та культурні манери,
Садизму відвертість
І сором’язливість.
Мене обіймала
Так ніжно і палко,
Ламаючи шию,
Дивилась у вічі…
Ось в котре – дивись,
Утікає знов небо,
За кромку землі,
У світи потойбічні..
І знов горизонт,
БезутІшно завалено,
ПерпЕндикулярно,
Мов хвилю прибою,
А вуст твої смак –
100 відсотків Арабіки,
До бісу стерильність !
Я пахну Тобою!


Рецензии