Моей дочери укр

Моїй донечці...


Ти моя квіточка вродлива й ніжна,
Немов маленький ангел на землі,
Мені подарував тебе Всевишній,
Таку маленьку й світлу, як любов.

Ти моя райдуга,  небесної краси,
Ти моя гордість, необмеженої часом,
Ти щастя промінь сонечка згори,
Без тебе, нема сенсу мого віку.

Я дякую усім зіркам і небу,
За подарунок щедрий, даний нам згори,
Я більш ніж просто радісна матуся,
Ти дала мені мрію вічно жити.

Я щедро зичу всім відчути материнство,
Це вічний дар з небес нам від богів,
Любити палко, відчувати гордість,
І жити в щастя й мирі у душі.
               


Рецензии