Вера в будущее укр

Віра в майбутнє.


Казковий світ, наповнюючи мрії,
Веде нас до глибин всіх почуттів,
Кохання - це єдиний вимір віри,
У наше найяскравіше життя!
Коханням, ми наповнюємо душі,
Відвагою наповнюєм серця,
Ми, Українці й вірою в майбутнє,
Будуємо й ґрунтуємо життя!
               


Рецензии