Медовий запах

Сьогодні ластівки кружляють попіднебом,
У серці тиша,злагода,добро.
Чарівний запах квітів,трав і тебе
Медовий запах спогадів й думок.

Це відчуття,мов босими ногами по травичці,
По срібним краплям свіжої роси,
Я задихаюсь від цієї звички,
Кидатись в озеро, незнаної душі.

Можливо завтра, буде новий напад,
Чужих думок,бажань і відчуттів,
А на моїй руці велика пляма,
Це опік щастя,мрії та мети.

@club97314980 (Александра Горюшина)


Рецензии