Сором який... Сором! Сором!

        х  х  х

Чи маю право захисту сердець,
Які шпурля у вирву герцю
                грець!
Мої ж ви любі, ницість доведе
Й кохання оберне на папірець...


В калюжі стоячи, молюсь,
                ні-ні, не сплю...
Сплюндрована майбутність -
                на нулю.
Волаючи - до кого ?!! - задимлюсь
І згасну,
           Борисфена соллі -
                блюз...


Рецензии