ман баргаштам, Ватанам!!!

ман баргаштам, Ватанам!!!


…писарони точ,икон - офарин!
Эй, Ватан! ч,онони ман - бехтарин!!!
Ку, шамоли мезанад… зи дарьё,
Как прекрасно было здесь, житьё - бытьё моё:
Ана! гову омадаст, офарин!
Вай! хурус дода шудаст,… бехтарин!
Дил хурсанд, ман дар Ватан мегардам!
Ман замини хеши мо… салом задан!
Хаминч,о нон мисли… канд, мисли… асал,
Дар замини хешрою… I don’t… касал!
Хаминч,о мурда шудаст… дарди дил!
Хаминч,о ман нав шудаст… зиндадил,
Ман боз ёди гирифтам… гахвора!
Оби чашми партофтам, бечора!
Шуробод Ватани ман, ман гуфтам!
Ассалом туро гуфтам Ватанам!
Ман ба Ту нав омадам,… офарин!!!
Ман Туро нагз мебинам! Бех та р и и и и и н!!!


Рецензии