Кохання ЖИВЕ!!!

Кохання кожного спідкає у житті,
Воно живе у наших душах!
Лише кохання нас підштовхує до дій,
Лише йому стає підснаги будувати мрії!
Кохання вічності зрівні,
Під чарами його, ми живемо без плину часу!
Воно і окриляє нас, і стереже,
Кохання безкінечне і живе!
          


Рецензии