Про Рiната Ахметова

Это мой первый опыт стихов на украинском языке. Сам я по национальности русский (для справки И читается как русскре Ы)

Ему запропонували
Губернатором стати
Но Порошенко вiн
Поспешiв вiдказати

Хiба делов в нього було
Мабуть невпроворот
И все думав вiн досi
Що без нього пройдет

Ренат його не слухав
Ой хлопци дарма
I пропало багато
Тому в нього майна

Завдало йому лихо
Несподiвано удара
Звiдкiля тiлькi взялись
Цi кляти сепара

Президентом Донецька
Його називали
А тепер майно його
Вщент зруйнували

Так iм мало того
Що бомбы жбурляють
После того вони
Ще грошi вымогають
 
Був би вiн помолодше
Тодi б iх схамеiив
Та тепер мабуть хлопцi
Трохi вiн застарiв


Рецензии