А що було?

Життя коротке, тіло смертне.
Кохання – спалах, щастя – мить.
Сльозам – пустелі, пам'ять – стерти,
А ліс могутній хай шумить.

Померла Мрія. Звідусюди
Лунають жалібно пісні.
Від болю, що стискає груди,
Я плачу навіть уві сні.

Ярки водою затопило.
Іду дорогою в село.
Зникає все, що серцю миле.
Зникає все. А що було?

(04.07.2015 р.)


Рецензии