Жемчужина 5

ЖЕМЧУЖИНА 5

Один лишь раз Господь дарует жизнь.
На огненный цветок ты не садись.
Огонь обнимет плоть твою любя
И в груду пепла превратит тебя.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

****************

ПЕРЛИНА 5

Життя дається раз, це пам’ятай.
І на вогняну квітку не сідай.
Вогонь в обійми ніжно огорне,
На попіл твоє тіло оберне.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА


Рецензии