Втратив, чи знайшов?

Горю багаттям, мало не для всіх
Хтось гріється, а хтось злива водою
Свою відвертість Вам дарю як дар
Щоб не лишитись з нею сиротою

І плинє час , стираються роки
Самотність, чи зміню на вічність неба?
Напевно в цьому світі й важко так
Бо знаю я , що в інших є потреба

Тому шукаю і чекаючи кляну
У мрії перетворюю тривогу
Напевно за кохання я моливсь
Ніколи не існуючомо Богу

І знову в фарби пертворюю світи
Впускаю в власний простір інші душі
Мені так хочеться, щоб мрії-кораблі
Завжди знаходили таку бажану сушу

І в цьому ритмі стелиться життя
Крізь загадки його я йду до краю
Не розумію тільки - втратив, чи знайшов
Дорогу світла до земного раю


Рецензии