Моя Душа це Тиша i Любов

Моя Душа – це Тиша і Любов,
І Глибина у Небі наді мною…
Моя душа – це Сила знов і знов
Ввійти у Смерть… й залишитись Живою…

Моя Душа – це Радість й Чистота
Пробудження до Дійсності Земної…
Моя Душа – це Світ… Життя… і я,
Поєднані у со-Творіння Долі…

03.06.2015


Рецензии