Вiють вiТри, ллють дощи

Вiють вiтри, ллють дощи.
Хмари низько пропливають.
Менi соромно, простiть -
За народ, що глузд не має

А країни вже нема,
бо повiрили ми зрадi
Хтось сказав що "Кращий Я"
Та побiг з братами воювати…

Чи повiтря отруїли?
Чи в водi у нашiй яд?
Люди добрi роздiлились
на вовкiв i на ягнят…

Не живем, а виживаєм
I майбутнього нема
Щож робити? Не спiває -
бiдна доля, бiдна i сумна…


Рецензии