Козак всерЕдин

Які думки у тебе, хлопче,
Коли вже йдеш ти неспіша?
Коли покоя тіло просить,
Та не спокійна ще душа.
Сивіє в бороді волосся,
А в міжреберя гатить біс.
Менше дають, та більше просять,
А лінзи просяться на ніс.
З смішним мобільним телефоном,
Бо ж не айфон і не айпад,
Ти в молодих «поза законом»,
Як у державі ретроград.
Не п’єш горілку, наче воду,
На світлофорах не спішиш,
Дівочу краще бачиш вроду,
І радий що не часто сциш.
Новини дивишся, не порно.
Читати вже перестаєш,
Так і не звик ще до поп корну,
Тому без нього пиво п’єш.
Напівпорожня, напівповна?
Уже дилема не твоя,
Козак всередині, а ззовні?
А ззовні, вибач, ніх.я.


Рецензии