Пером по бумаге. укр. язык

Пись-пись, пером та по паперу
(Ой, як солодко пишуть пера...) Вірші
Про те, на що наразі попит,
Немов псалом читає попик, пиши.

Колись про комсомол- банальне.
І про квітчасто- ідеальне. Пись-пись.
Дивись у зліт фантасмагорій!
І літ за двадцять, як на горе, кудись

Тече прилизано- комічна,
Гламурна та метафорична... Глевка.
Пече пісок, де протікає
(Глянь, наче є, а от немає) ріка...

Одне зливає зсередини
Нещасну Неньку- Україну... Кору...
Мене давно від цього нудить.
Зберу в кулак... І далі буде... Зберу.


Рецензии