Sen seve bilmedin sevenler kimi

Niye girdin omrume,men hec bilmedim,
Urekden sevinib hec de gulmedim,
Yawadim seninle, bir gun gormedim,
Sen seve bilmedin sevenler kimi,
Bu ewkden olmedin olenler kimi!

Unutdum dunyani,tek sene qacdim,
Gun olub onunde,woleler sacdim,
Yer uzlu cenneti senincun acdim,
Qedrimi bilmedin, bilenler kimi,
Bu ewkden olmedin olenler kimi!

Butun varligimi, seninle boldum,
Senincun yawadim,senincun oldum,
Sensiz agladim, men sensiz guldum,
Gulmedin uzume gulenler kimi,
Bu ewkden olmedin olenler kimi!


Рецензии