Странный мир

Цей дивний світ,без тебе
В думках палкі обійми
А серцем біля прірви
Беріть,мені не треба!

Спалити вщент все небо
Де дощ,то мої сльози
Втекти б,але не в змозі
Промокли рвані крила

Цей дивний світ,без тебе
Не в силах зрозуміти
Від чого тут радіти!
Коли не так,як треба

В тобі моя потреба
Все інше не суттєво
По серцю б'є,життєво
Цей дощ не зупинити

Усе життя любити
Одну тебе..........
           30.06.15


Рецензии