Актуально

Мати старенька молитву читає.
Сина свого із війни так чекає.
Свічку запале і Бога благає:
"Хай Божа Матір його захищає!"
Серце тремтить, і волосся сивіє,
Слів для молитви вона не жаліє.
Ось серед ночі прокинулась вмить.
Серце у мами дуже болить.
Чує в новинах: стріляють гармати,
Нищить країну ворог проклятий.
Вибух...Загиблих, поранених море...
Ось до сусідів постукало горе.
Сльоз сива мама своїх не ховає,
Дужче й частіше молитву читає.
Біля віконки свіча догорає...
Голову мама низько схиляє...
Хай будуть живими наші сини,
Додому повернуться швидше з війни.
У слові до Бога-усі почуття.
Молитвою мама рятує життя.


Рецензии
Моя ріднесенька, то ти україночка?
Низький уклін і вдячність за вірш!
Тримаймося. бо ми того варті!
З любов"ю і шаною - ЛЮБОВ -

Любовь Иванова 2   02.07.2015 07:33     Заявить о нарушении