Школа п сня

   
Сюди крокуємо щодня,
Бо це наш другий дім.
Ми вдячні за життя шкільне
Учителям своїм!
До школи ми любов свою
І віру у життя
В долонях понесемо всі
В доросле майбуття.

Приспів:
Школа! Школа! Школа!
Нас навчила жити,
Школа нас навчила
Вірити й любити.
Колисає вітер
Біля вікон віти…
Ми – найщасливіші
В цьому світі діти!

Тут пізнаємо кожен рік
Науки цілий світ.
І відчуваємо завжди
Душі і серця зліт!
Думками линемо сюди,
Бо – це наш другий дім.
Тут – наші друзі, вчителі,
Тут гарно жити всім!


Рецензии
Чудово розказано, браво!

Анжела Ангел Шкицкая   30.06.2015 20:43     Заявить о нарушении
Спасибо!!

Натали Осипова   02.07.2015 17:18   Заявить о нарушении