Карыя вочы

Гэтыя прыгожыя карыя вочы
Не даюць спакою нават мне.
У іх і пяшчота, і навальніца як ноччу,
І ўсмешкі, і на вось трывогу табе.

Зазірнуць у іх глыбіню
Не магчыма без хвалявання.
У гэтай бездані я тану,
Як сярод бурнага цячэння.

У шчасця карыя вочы,
Зараз я гэта дакладна ведаю!
Позірк святла жадаючы,
І шэпт траў і пах лета.

У іх адлюстроўваюцца галактыкі,
Якія я яшчэ не спазнаў,
Азёры дзівоснай прыгажосці,
Кветкі рубінавых скал.

Каравокае такое вось дзіва,
На мяне так раптоўна звалілася,
Я ўбачыў цябе і ты была мілая.
Спадзяюся што ты пра мяне не забылася.

(Хацько Максім 25.06.2015)


Рецензии