Родная хата

Вяртайцеся у родную хату,
Хоць на хвiлiнку пабыць.
Тут не сустрэнем мы тату,
На пагоcце з мацi ляжыць.

Вяртайцеся у родную хату,
Дзе пахне дзяцiнствам тваiм.
Дзе сцены хаваючы латы
Цяплом саграваюць сваiм.

Вяртайцеся у родную хату,
Адразу успомнiце усе...
СМС ку атправiце брату,
Якi у сталiцы дауно жыве.

Вяртайцеся у родную хату,
Бягуць i мiнаюць гады...
Рукамi агорнеце ухваты...
На сценах бацькi  i  дзяды.

Вяртайцеся у родную хату,
Пастойце у сваiм двары.
Пачуеце боль... страту...
Адсюль усе корнi твае.

Вяртайцеся у родную хату,
Ад шчырых успамiнау i сноу.
Робiшся зноуку багатым...
Ад позiрка родных бацькоу!

Вяртайцеся у родную хату,
У ей гучыць матулiн наказ:
"Жыце раскiнула па свету,
Вяртайцеся з Богам да нас!"

28.06.2015 год.г.Любань.
АВТОР: НЕСАН Л.А.


Рецензии