Подих вiйни

...і знов настали часи випробувань.
Орда, голодна вічно, знов жадає крові,
її рогатий біг благословляє вбивць,
а зранена земля знов стогне і горить,
та нація в огні гартується, мов криця
і від далеких пострілів гарматних,
від подиху війни здригається мій дім,
та, волею богів, усе ж стоїть, нівроку...


Рецензии