Марево

Сьогодні знову сам
Прокинуся я зранку,
І знову не всміхнуся
До сонця на світанку.

І знов гаряча кава
Пробудить моє тіло,
І знов тебе покличу
В своїх думках несміло.

І знов вночі прийдеш,
Моя солодка згуба,
Мене ти знову знайдеш,
І поцілуєш в губи

Та із приходом ранку
Ілюзія померкне
І наче в лихоманку
В реальність мене верне

І знову цю ману
Я буду проклинати
Та все ж я завжди буду
Тебе в світах шукати!


Рецензии