В допов дь

Що сказати мені
На твоє запитання?
Написати тобі
Щиросердне зізнання?

В чому?
Що я тебе не кохаю?
Що став я сухим
І не бачу тут раю?

Що став я твердим
Наче кригою скутий?!
Я не кричу, просто,
Не хочу тебе обманути.

І не дивись з надією на мене.
Інакшого не може бути.
Бо разом ми приречені
Втонути.

Банально вбити і тебе, й себе
Тяжкою, наче молот коваля,
Брехнею.
Забудь усе, мене, себе,

І йди шукати щастя
В іншій Сфері.


Рецензии